
Jak připravit překapávanou kávu
Kávovar na kávu je nejoblíbenějším vařičem. Jedním z důvodů jeho popularity je bezkonkurenční pohodlí. Stroj pro vás provede téměř vše, a pokud budete postupovat podle receptu, můžete získat skvělý šálek.
Než jsem se ponořil do receptu, chtěl jsem vám připomenout pár věcí, které jsou rozhodující pro přípravu skvělého šálku. Nejprve potřebujete slušný kávovar, pokud si nemůžete dovolit skvělého. Za druhé, potřebujete dobrý mlýnek na kávu. Tím bude zajištěno, že teplota a velikost mletí jsou perfektní.
- Naplnit nádrž Přidejte do nádrže 1 litr (asi 1 litr) vody. Rád přidávám přesně to, co pro svou dávku potřebuji.
- Measure Beans Měřte na stupnici 54 gramů zrn na každé 4 americké zákonné šálky (nikoli kávové šálky). 4 šálky = 1 kvart. Vždy používejte čerstvé kávové boby.
- Mletá zrna Mletá čerstvě těsně před vařením. Velikost mletí by měla být střední (nebo kapat, pokud je na brusce vyznačena). Používejte dobrý mlýnek, takže pozemky jsou rovnoměrně drceny.
- Umístit filtr Vložte filtr do varného koše, papíru nebo permanentního filtru. Papírové filtry vám poskytují čistou kávu, permanentní filtry vám dávají silný šálek, podobně jako francouzský tisk.
- Zahřátí stroje Zapněte stroj a spusťte krátký cyklus vaření piva. U levných strojů to zahřívá topný článek správně. Vypněte stroj a doplňte nádrž na značku 1 kvartu.
- Přidat kávu Vyhoďte kávu do varného koše. Pokuste se vyrovnat důvody.
- Brew It Zapněte stroj a nechte cyklus vaření skončit. Doba vaření je dána velikostí grindu.
- Podávejte Pour do šálků a užívejte si horké.
0 komentářů
Vložit komentář
info_outline
Nepublikujte SPAM!
Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.
Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.